Sånn går nå dagene.

 

 

 

Jeg bruker dagene til å gå turer og ser etter tomgods/pant men det er det virkelig dårlig med nå, så det er bare å finne en annen måte til at det skal gå rundt har ikke funnet den enda. Det bekymrer meg mye men det skal gå uansett hvor dårlig det ser ut, har større utgifter enn innkomst for øyeblikket sorry men jeg måtte bare få det ut av systemet sånn er det noen ganger.

 

I dag har jeg allerede gått to turer for å lufte hodet og tankene, men dem sitter godt i disse funderingene og tankene sånn er det bare.

 

Skriver ikke dette for at noen skal syntes synd i meg for det er det ikke, andre har det verre enn meg med både krig og annen faenskap.

 

Lag dere en fin ettermiddag og kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

6 kommentarer
  1. Kjære Aud Marit ❤️
   Jeg forstår deg så uendelig godt, for økonomiske problemer er ulidelig sårt, vondt og det føles nedverdigende – det tapper en også for krefter, pga at man grubler seg ihjel, sover dårlig osv. Jeg synes du skal revurdere å opprette en spleis for tannlegen. Jeg vet at du ikke ønsker å ha flere spleiser, men husk at de som gir, de gir fordi de ØNSKER å gi, de ønsker å hjelpe deg. Ikke la dem vinne de “små og usle” som av misunnelse og “dårlig personlighet” skriver nedsettende til deg. Det er ingen skam å be om hjelp, faktisk er det en styrke. Og husk at ALLE behøver hjelp i blant … Det er viktig at vi alle sammen bidrar når vi ser at noen har det vondt; du hjelper din venninne med å handle, fordi hun ikke klarer det selv. Du hjelper fordi du ØNSKER å hjelpe henne, på samme måte vil folk hjelpe deg til å kunne betale tannlegeregningen …

   ❤️

   1. Ja slitsomt å ha det sånn som det er nå, blir jo helt utslitt og som du skriver tapper meg for krefter. Nei jeg lager ingen spleis nå ser jeg at jeg ikke har nok penger så avlyser jeg timen, enklere sånn for da har jeg ikke utnyttet situasjonen. Men tusen takk for tipset, de skal ikke vinne over meg men jeg vil ikke selv for jeg føler at jeg utnytter situasjonen hvis jeg starter en spleis. Har hatt for mange spleis syntes flere så jeg lar det være.

    Ønsker deg en kjempefin ettermiddag og kveld.

    Klem fra meg til deg.

  2. Er bare å opprette spleis når du føler for og gjøre det. Noen ganger må man bare be om hjelp. Er mange som sliter i dag med og få endene til å møtes. Høye strømpriser, matvarer, drivstoff, og renteøkninger på lån. Er ikke bare å spare heller. Ønsker deg en fin kveld. Klem til deg fra meg.❤️

   1. Nei en spleis blir det ikke, jo jeg kan jo lage meg en spleis men jeg kommer ikke til å offentliggjøre den på bloggen. Er jo så mange andre som trenger mer hjelp enn meg, og disse er de tause som ikke tørr og si at de trenger hjelp. Nei det er ikke enkelt å spare mer enn 5 kroner i uka så da blir det litt for lite.

    Ønsker deg en kjempefin kveld.

    Klem fra meg til deg.

  3. Økonomi er en ting som må oppta oss – og når kostnadene er større enn inntektene, blir det så altfor mye tenking! Jeg skjønner deg så innmari godt! Jeg pleier alltid å tenke at ting blir lysere når jeg går ut – men det er ikke alltid når jeg tenker på økonomi altså! Syns du er tøff som tar opp saken helt direkte! Jeg skal tenke sammen med deg på løsninger. God klem <3

   1. Ja økonomi er en ting som må oppta oss nå om dagen, det blir utrolig mye tenking om dagen kan jo bli litt vel mye overtenking også. Nå skal jeg ikke tenke så mye på det for jeg kommer ingen vei med det, går jo bare utover psyken. Jeg måtte bare få det ut så da fant jeg ut at jeg kunne skrive ett innlegg om det, jeg orker ikke tenke ut en løsning akkurat nå finner ingen, så jeg er takknemlig at du vil tenke ut en løsning sammen med meg.

    Ønsker deg en kjempefin kveld og en riktig god natt.

    Klem fra meg til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg