Nå er jeg tilbake, hadde en pause i går.

 

 

 

Ja nå er jeg tilbake her jeg hadde ikke så veldig mye og skrive om i går, jeg gjør jo det samme hver dag så dere må jo bli dritt lei og lese om hva jeg gjør hver dag når det er det samme hele tiden.

 

Nå skal jeg ta for meg det jeg har gjort i dag uansett hvor kjedelig det er og lese om, jeg startet dagen med og lese noen blogger som jeg alltid gjør for og komme meg opp og kvikne til så må jeg ha minst en kopp kaffe etter at jeg har vært i dusjen.

 

Må jo også ha meg en røyk uansett hvor usunt noen syntes det er så er jo det min sak og ingen andres, så bar det ut på morgentur og i dag kjøpte jeg meg en ny veske det har jeg ikke gjort på tre år nå så jeg mente selv at jeg fortjente en ny veske. Jeg kan ta noen bilder av vesken og skoene så dere får se det jeg har kjøpt det blir ikke før i morgen for nå er det så dårlig lys her inne til å ta bilder av det.

 

Så kjedelig er min dag men det er bare slik det er når man ikke tørr og ta kontakt med fremmede folk, for jeg er faktisk redd for at de skal syntes jeg er helt idiot er vel mest redd for at jeg skal bli avvist og fryst ut. Det er faktisk noe jeg er vant til helt fra barnehagen så det er jeg vant til, det er jo et mønster som jeg har kommet i etter mange år med mobbing både fysisk og psykisk.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg