Godt at det er helg nå, skal ingenting i helgen.

 

 

 

I dag har jeg bare prøvd å ta livet med ro, er jo ingenting annet å gjøre enn det. Kulen er ikke bedre og det å få legetime er ikke enkelt i disse tider, jeg bestilte ingen for de hadde ikke ledig time før i midten av mars. Så da får en bare ta det som det kommer, blir det verre så går jeg ned på legevakta får håpe de tar imot folk som er forkjøla og har litt feber som jeg har hatt nå de siste dagene.

 

Har da vært ute en liten tur, for jeg orket ikke å gå noen lange turer i det heletatt hadde veldig lyst men det hadde ikke kroppen. Da er det bare å lystre å ta det med ro, så sofaen har vært min aller bestevenn i dag.

 

Får håpe at dagen i morgen blir bedre for da kan det bli en litt lengre tur, blir det ikke det så får en holde seg hjemme å se på sporten i morgen. Så sånn går no dagan som jeg pleier å si, det skjer ikke noe spennende i mitt liv om dagen eller rettere sakt det skjer ikke noe spennende i det heletatt i mitt liv.

 

Nå så sitter jeg og ser på tv skal se på mesternes mester og resten av gullrekka på NRK, så blir det senkveld etter det så blir det vel god natt her.

 

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg