Det har gått fint i dag, dagen har vært fin den.

 

 

 

 

 

Ja så har jeg klart meg sånn tålig bra har vært på verandaen tre eller fire ganger og tok en røyk, og det smakte pyton så på mandag blir det ikke handlet inn noe røyk  er det tomt så er det tomt  da slutter jeg tvert. Da har jeg mer tid til maling og blogging  en del bøker jeg skal lese har jeg også, skal bli godt og slutte med en så rå dyr vane og så tenker jeg på helse gevinsten ved å stumpe tobakken. Da er det nok om det så går vi over til dagen som er blitt til kveld har vært, dere må jo bli dritt lei at jeg skriver om røykeslutt.

 

Dagen startet med frokost å kaffe, så ble det en del blogger lest. Det var rimelig kaldt ute på morgenen og så hadde det kommet litt snø i natt, men vi er jo midtvinters så det må vi regne med. Og så bar det ut på tur det var kjempedeilig å komme seg ut på tur, da jeg var ute å gikk så ringte venninnen min å lurte på om jeg ville ha kaffe og skravle litt. Det kunne jeg ikke si nei til for jeg blir jo litt av en einstøing som går rundt i byen å titter på folk som strener rundt og handler som om det ikke skulle være en butikk oppe før i slutten av neste uke, så jeg gikk opp til henne og vi koste oss med kaffe og kjeks og en god samtale. Så gikk jeg opp i butikken for henne sånn at hun har fått i hus det hun skulle ha, regner med at hun ringer i morgen også men det er bare koselig.

 

Så nå skal jeg bare sitte å slappe av og se på tv er jo noe å se på i kveld også, det blir ikke så veldig sent på meg i dag tror jeg da haha.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg