Har hatt en fin dag, nå så har jeg tatt ut bateriet i ringeklokka på ytterdøra mi.

 

 

 

I dag har jeg hatt en fin dag fra morgenen av og fram til klokken 12.00, da ringte de fra legesenteret og sa at legen min ville ha en oppfølgingstime etter at hun hadde fått svar på blodprøvene mine. Da ble jeg faktisk nervøs og lurer på hva de har funnet på de blodprøvene, men ettersom de ikke ga meg time før 18 november så er det vel ikke noe som er farlig for da hadde jeg nok fått time før får en håpe. Har jo mine tanker om hva det kan være men jeg håper bare at de tankene slår feil, er jo noen uker å vente og tenke og fundere og lage seg ett eget bilde jeg skal ikke si hva jeg er mest redd for men man kan jo tenke det verste og bli gledelig overrasker når jeg får greie på det når den dagen som legetimen er.

 

I dag er det helloween det er den dummeste tradisjonene vi har latt eksplodere her i landet som kommer fra USA, det er nok en tradisjon som det er handelsstanden som tjener penger på og så er det jo ett pengesluk på grunn av at de som har barn må jo betale i dyre dommer for kostymer å vi naboene må jo sitte med godteri til alle som kommer og ringer på. Jeg har faktisk tatt ut batteriene til ringe klokka til ytterdøra så her får de ikke kontakt og får heller ikke noe godteri.

 

Her i byen har de noe som heter hallovenn det er et arrangement som de har i idrettshallen som alle kan komme det koster litt og komme inn og alle får godteri der, da slipper kanskje å få noen på døra men det er jo noen som har private fester og lar sine håpefulle løpe gatelangs og ringe på og kaster egg på dørene hvis de ikke får noe eller vis folk ikke åpner døra. Her er det bare å kaste i vei for da kaster egg på inngangen til oppgangen, så det blir ikke noe søl på døra mi eller i trappe gangen.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg