Hva er vitsen med enda en sak som egentlig ikke er norsk.

 

 

 

Sånn så det ut i dag til morgenen, godt om snøen kommer nå og litt kaldere på grader stokken. Da er det vel noen som mener at jeg er sprø men det blir ikke jul uten snø, det er min mening i denne saken og en annen side av denne saken er at jeg har mindre smerter når det er kaldt ute.

 

Men til fredagen så er det black Friday som er årets salgsdag nummer en for mange, men det er litt vanvittig vanskelig å tro på at salget er så utrolig bra for mange av varene er de vært så mye som folk tror. Mange av varene er satt dyrere enn de virkelig er ellers for å lure folk til å tro at de varene er så utrolig billig, men så er det ordinær prisen på plagget som det er satt ned til og da handler folk som hodeløse høner. Det er mange som bruker denne uken og fredagen til å handle julegaver, se opp for jukse makere som setter opp prisene på ting som ikke er så dyre og setter det ned til det de egentlig kostet uka før.

 

Men stort sett så er handel standen ærlige på dette plan så ikke misforstå og tro dette er kritikk til butikkene eller eiere av butikker for det er ikke ment slik men som en advarsel at dette kan skje i de butikkene som er drevet av innvandrere men ikke alle der heller for flere av dem er også ærlige de også men det er også mye muffins der også.

 

Jeg skal ikke på disse salgene for da blir det som regel dra kamper og til og med slås kamper om et og samme plagg, så jeg er utrolig glad at jeg brukte jazz salget i sommer og høst salget romjuls salget i fjord på og kjøpe alle julegavene og bursdagsgavene jeg skulle ha dette året så da trenger ikke jeg og dra ut på fredagen som alle andre skal ut å handle billige julegaver.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg