Dette ønsker jeg meg til fødselsdagen min og til jul, ja lurer dere sikker men da er det jo bare å lese dette innlegget.

 

 

 

 

På morgenen i dag så var det -7 grader og det var kaldt men deilig å gå ut på tur, det er jo bare å kle seg etter gradestokken for da slipper man og fryse og da lønner det seg med ull. Vi gikk opp til hu mor på sykehjemmet for det er jo torsdag og det er en av de faste dagene som jeg og Elvis ( hunden) , hun fortjener jo å ha ofte besøk av meg og den lille pelskledde kose gutten.

 

Når vi var på tur hjem så var det en tynn is skorpe på elva, og det er jo på tide det også for nå er det vinter for nå er det en måned +2 dager til julaften. Så etter mine beregninger så er det vinter, nå i kveld så er det -10 grader ute så nå blir det kalde netter og kaldt på dagtid for det var -4 midt på dagen i dag.

 

Jeg gleder meg faktisk til det kommer snø og blir veldig kaldt, jeg ønsker meg en ting til min fødselsdag og det er snø og kaldt for da er det vinter for jeg har fødselsdag i desember så det er ikke lenge til for det er 11 dager til den dagen.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg