I dag så har jeg faktisk hatt en veldig rolig dag.

 

 

 

Dagen startet ikke like tidlig som vanlig, en ting var godt jeg klarte og komme meg opp og gjøre meg helt klar for tur på en halvtime. Da kan man jo si at en har hatt en fin dag i alle fall en kjempe fin start på dagen, er ikke alltid man klarer å få kommet seg opp og gjøre seg klar for morgentur på under to timer.

 

Selvfølgelig så har det ikke vært en smertefri dag men disse herrsjens smertene var mildere enn de pleier og det var godt, det var litt kronglete og gå på morgenen i dag men det gjør jo ingenting når det er så godt og komme seg ut. Det og gå en tur er jo god medisin for kropp og skjel, så da gjør det ingenting at de ikke hadde fått brøytet er jo ikke så rart at de ikke kommer over alt på en gang. Så bar det hjem og da la jeg meg på sofaen og slappet av, det var faktisk noe jeg trengte for jeg var så tom at jeg orket ingenting.

 

Etter en time så ringte ei venninne av meg hun trengte noe på butikken, hun var også veldig selskapssyk vi satt og skravla og drakk kaffe og koste oss. Så gikk jeg opp på butikken og handlet for henne, da jeg kommer ned igjen så skravla vi litt til det er faktisk godt for meg også å kunne gå opp til henne jeg har jo ingen jeg kan prate med og lufte tankene mine. Og det er noe alle trenger det å ha noen å prate med, i form av venner eller familie og jeg har jo bare meg selv og prate med hvis det ikke var henne.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg