Ble en sen morgen her, har vært oppe nå i to timer ha, ha.

Reklame | EMP.

 

 

I dag våknet jeg langt ut på formiddagen ja klokken var 12.55 da jeg sto opp så jeg har jo holdt hviledagen hellig kan man jo si. Nå sitter jeg og koser meg med en kaffekopp og pepperkaker, er jo mye godt man kan få kjøpt pepperkakehjerter til 10 kroner på kiwi så det kjøpte jeg meg i går. Og når man får kjøpt seg litt mat og noe å kose seg med to dager før en får penger inn på konto så er man rik denne uken, det kostet ikke mer enn tretti kroner det jeg handlet inn i går det var det jeg hadde igjen på matbudsjettet denne uken så rik og rik fru blom ha, ha.

 

Jeg får jo inn mer i morgen så da skal jeg handle inn for neste uke, da skal jeg tidligere opp enn i dag for da skal jeg ut i butikken klokken 07.00 for da er det ikke så mange i butikken. Godt å kunne få unna handlingen før det blir for mange i butikken, sånn at jeg slipper å gå i kø handle i kø da slipper man også å bruke munnbind men jeg har alltid en pakke med ti stykker i vesken for du veit jo aldri når du får brukt for dem.

 

I morgen skulle min mor ha blitt 73 år men i januar så er det 2 år siden hun sa farvel og døde av lungebetennelse, savner henne veldig for hun var jo limet i familien vår sånn er det bare.

 

PS: denne klikken som jeg har lagt ved genererer ca 1 krone til meg pr klikk, må jo gjøre hva som helst for å tjene noen ekstra kroner på bloggen.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

Harry Potter – Marauder’s Map – Motivendrene Krus -Kopp – flerfarget//Frozen – Elsa & Nokk -Kopp – flerfarget//Beauty and the Beast – Chip -Kopp – flerfarget

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg