Dagen i dag skal jeg gjøre minst mulig på mest mulig tid.

 

 

 

Var ute på en morgentur i dag, en ting er sikkert at det er kaldt og guffent ute. Kan ikke si at jeg gleder meg til vinteren, jeg var godt kledd men hva hjelper det når vinden gjør trynet kaldt huff.

 

Så kommer den måneden som jeg gruer meg mest til å det er desember, ja for å ikke snakke om jul og nyttårs feiringen den blir tung for dem som ikke har noen og feire med. Skriver sikkert dette for alle andre som feirer alene, har dere noen rundt dere som feirer alene så skriv en melding eller ring dem så de har en å prate med på en av disse dagene. Det kan gjøre dagen fin for den personen, snakker av erfaring at det er en god ting å gjøre for andre.

 

Skal i allefall være sammen med noen i to timer på julaften så helt alene blir jeg ikke, disse menneskene jeg skal være med kjenner jeg ikke så det blir spennende.

 

Ellers så blir det som det pleier så blir all høytid tilbringes alene, noen vil vel si at det å være alene er ikke det samme som å være ensom nei vel men jeg føler meg veldig ensom i livet sånn er det bare.

 

Nå skal jeg avslutte her for nå ble det vel litt vel mye syting fra meg, og den overskrifta ble litt malplassert for innhold og overskrift hadde ingen sammenheng.

 

Lag dere en fin dag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud – Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg