Til alle barn og voksne som skal ut å ferdes i kveldsmørket, husk refleks dere er ikke lette å se uten.

 

 

 

Nå i høstmørket så er det ikke lett å se en mørkkledd person uten refleks, tenk litt på både deg selv og den stakkars bilisten som treffer på dere for den stakkars personen som kjører bilen ser deg ikke uten refleks før det er for sent.

 

Jeg kjører ikke bil men har suttet på med en som fikk ett ublitt møte med en gående uten refleks, å det var helt forferdelig for vi så ikke den personen før det kunne ha vært for sent. Dette var en episode som var avtalt så personen hoppet i grøfta, hadde ikke han gjort det så kunne vi ha kjørt på han.

 

Så det jeg vil fram til i dette innlegget er sikre deg med en liten og billig livsforsikring i mørket, skaff deg en refleks eller flere heng en på hver jakke til deg og barna for da har dere ingen unnskyldningen at jeg har ikke husket refleks.

 

Så skal du ut på knask eller knep i kveld eller i morgen kveld så husk refleks eller lyskilde på deg slik at bilistene som møter på dere kan se dere, så dere slipper å bli skadet eller verste fall blir drept i en ulykke mellom gående og bil grunnet manglende refleksbruk.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg