Dagen i dag, har da gjort noe nyttig da.

 

 

 

Har vært et helt nydelig vær i dag så jeg har da vært på en liten tur ut, ble ikke så veldig langt men det var veldig godt enda jeg hadde veldig sterke smerter så gikk jeg en liten tur. Så var jeg innom begravelsesbyrået og fikk en kjempefin gravlykt som jeg hadde tenkt å gå ut til gravlunden på søndag å tenne lys for hu mor, har ikke vært der siden begravelsen av min mor så jeg må prøve å komme meg ut dit. Håper bare at søndagen blir en bra dag så jeg klarer å komme meg bort til henne, er jo ikke sikkert jeg klarer det.

 

Var også oppe hos venninnen min og handlet litt for henne, vi spiste vafler og drakk kaffe og koste oss skravlet også om alt mulig og ingenting det er en deilig stund på dagen når jeg er hos henne.

 

Så gikk jeg ned til byen en tur og da var jeg innom en butikk som heter normal, der handlet jeg kaffe og munnbind og prisen på de to tingene ble ikke mer enn 67 kroner så det var ikke så dyrt og det var ti munnbind i pakken.

Jeg kjøpte det selv om det ikke er noen form for anbefalinger eller påbud om bruk av munnbind her i byen  men man veit aldri når det kommer hit også, er jo lurt å ha for hånd når den tiden kommer for det gjør den nok.

 

Nå skal jeg bare kose meg med tv og blogglesing, har ikke helt peiling på hva jeg skal se på men noe blir det jo.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg