I dag har jeg hele tiden vært en dag foran.

 

 

Fra morgenen i dag så har jeg trodd det var fredag i dag så jeg har jo gjort helgerent i dag, og jobbet veldig og fått gjort alt jeg skulle ha gjort i morgen.

 

Det gikk ikke opp for meg eller rettere sagt en nabo som ønsket meg en god torsdag ettermiddag, men det er jo godt og kunne slappe av i morgen.

 

Ellers så har jeg og Elvis gått turer som vi pleier det var i grunnen godt for da fikk man pause fra renholdet og vasking av klær, har også tømt boden for tomflaskesekker og da fikk jeg jo handlet helgehandelen en dag før tiden. Hadde hele åtte sekker med tomflasker noe som ble bra med penger for jeg slapp og ta opp lommeboka for å betale varene som jeg trengte fikk heller igjen firehundre etter og ha betalt.

 

Nå sitter jeg og ser på eller rettere sakt hører på gullsnutten som er en pris for YOU TUBERE, er jo litt spennende og se hvem som får priser. Skal også se på bloggerne og andre ting etter som det faller meg, er jo ikke så mye spennende på tv før det blir høst for nå er det mest reprise maraton nå fram til høsten..

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

Aud-Marit..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg