Nå er jeg her igjen.

 

 

Sånn har jeg og Elvis vært de siste dagene, har ikke hatt noe og skrive om så jeg har tilbrakt mye av min tid på å slappe av. Så nå skal jeg skrive dette jeg gjør nå, jeg sitter og ser på tv ellers så skjer det ikke så mye i kveld.

 

Kan da heller skrive litt om hva jeg har gjort i dag, i natt så hadde vi vist ett forrykende torden vær noe jeg ikke fikk med meg mer enn ett torden smell klokken 04.45 det var det eneste jeg fikk med meg det hadde da holdt på i flere timer. Da jeg sover så sover jeg som en tein og hører ingenting og det er jo bra det da, for jeg er livredd torden vær sånn er det bare.

 

På morgenen i dag så drakk jeg en kopp kaffe og tok meg en røyk og koste meg med og lese blogger igjen, og da jeg hadde gjort det så tok jeg meg en morgentur med lille Elvis gutten min. Da vi kom oss hjem så ringte ei venninne av meg hun lurte på om jeg hadde fått med meg torden været og styrtregnet som vi hadde i natt, måtte jo bare si at jeg hørte ett smell og det var alt jeg hadde fått med meg. Hun lurte på om jeg ville komme opp til henne til en kaffe kopp og skravle litt, så gikk jeg en tur opp til butikken for henne og jeg handlet litt selv også slik at jeg fikk fylt opp kjøleskapet og fryse skapet litt.

 

Så var det  å gå turer som jeg pleier, har også spist middag i dag jeg pleier som oftest å ta meg en salat til middag og en eller annen type suppe på kvelden det er det jeg pleier så at jeg spiste middag i dag er jo en stjerne i boka.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg