DET ER GODT Å HA EN FIN OG GOD NÆRBUTIKK….

 

 

Det å ha en nærbutikk som er veldig koselig og komme innom for en koselig handel i rene og pene lokaler, blide og imøte kommende butikk medarbeidere som alltid er blide og kan ta en fin prat med kundene og er det noe du ser etter så hjelper dem deg mer enn gjerne.

 

Har du en dårlig dag så har du det mye bedre etter og ha vært en tur innom JOKER på Risteigen i Kongsberg for går du derfra sur så vil man ikke bedre ha det for når du blir møt av en smilende bli person i kassa så må du jo smile tilbake.

 

Er du sulten og lurer på hva du skal ha til middag så har de dagens middags forslag med tilbehør og alt i en av kjølediskene, det syntes jeg var et supert tilbud å ha i butikken for det er ikke alltid like lett og vite hva en skal ta til middag når man kommer hjem fra jobb og har med deg slitne barn som kommer fra skole og eller barnehagen.

 

De har det meste som du trenger i en farta.

Og nå får de nye åpningstider mandag til fredag fra 07.00 til 22.00 og lørdag fra 08.00 til 20.00.

 

Jeg syntes det er veldig positivt at de er opp etter klokken 20.00 på hverdager for det er mange som er på jobb og kansje trenger noe på veien hjem som f.eksempel melk og brød til frokosten da er det jo bare og svinge innom på veien hjem.

 

Eller sånne som meg som plutselig har lyst på noe godis da er det bare å stikke opp og du møter like blide folk uansett når tid du kommer det er godt og vite.

 

 

SÅ TAKK FOR AT DERE ER DER OPPE PÅ RISTEIGEN ALLE GODE OG BLIDE PERSONER PÅ JOKER…..

2 kommentarer
  1. Fint å gi nærbutikken skryt 🙂 Jeg savner nærbutikk da vi bare har senter her. Men vi har to matbutikker. Coop Obs og Rema. 85 butikker og jeg bor gangavstand i fra senteret 🙂 Det er åpent til klokka 22.00 i hverdager og 20.00 på lørdager. Resten av senteret stenger 21.00 på hverdager og 18.00 lørdager 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg