GLEDER MEG SOM ET BARN PÅ JULAFTEN…

 

 

 

 

Å som jeg gleder meg til å få høre apperatene mine så jeg kan få høre litt bedre enn jeg har gjort på mange år, for det å ha kraftig nedsatt hørsel er ingen enkel sak og med tinitus i tillegg .

 

den hørsels skaden fikk jeg som liten da jeg datt ned fra taket hjemme og slo hodet kraftig men det ble ikke oppdaget før nå at jeg hadde så kraftig nedsatt hørsel, så jeg gleder meg som et barn på julaften til jeg skal få høreaperatene mine og høre så optimalt som mulig for det har jeg ikke gjort siden jeg var tre år gammel.

 

Mange vil vel si at det er rart at det ikke ble funnet ut før nå, men jeg har vel vennet meg til å ikke høre noe bra jeg har jo ikke vært vant til noe annet.

Så dette blir vel en stor forandring som reven sa når den ble flodd, men for min del så håper jeg det blir en god forandring og ikke behøve og konsentrere seg med å kunne se hva folk sier med andre ord prøve å lese på leppene til folk som mummler i det skjegget de ikke har for det er utrolig slitsomt og måtte gjøre det.

 

Og de som har for vane og mumle i skjegget eller prate veldig lavt i tillegg de er enkle og prate med , og det er veldig slitsomt og måtte si i fra hele tiden nå må du prate høyere og tydeligere for jeg verken hører eller ser hva du sier.

 

Men nå er dette snart en saga blått og det skal bli utrolig godt og slippe å slite seg ut bare for å kunne føre en helt vanlig samtale mellom to mennesker, 3 november skal jeg få de små aperatene som er et godt hjelpemiddel for dem som virkelig trenger det i dagliglivet .

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg