Goddag nå er det heldigvis hverdag igjen.

 

 

 

Å våkne opp til en kald og solfylt morgen var kjempe godt og se på kalenderen at det er heldigvis en helt vanlig fredag, det er jo den store julegave byttings dagen i dag men husk en ting at det kan bli noen butikker som sier nei til å bytte det du kommer med noe har med når gaven var kjøpt for det er tretti dagers bytterett på det dere har fått.

 

Jeg våknet også opp til at jeg er nummer 57 på topplista takker alle dere 598 som var innom bloggen min det siste døgnet, noe riktig må jeg ha gjort det siste døgnet på bloggen. Har jo ikke vært så veldig aktiv på bloggen det siste døgnet, så da er det veldig moro at det har vært så mange innom.

 

Nå har jeg akkurat vært ute på morgentur og innom ei venninne av meg på en kaffetår og skravlet litt, var også i butikken for henne og da pantet jeg flaskene mine og handlet litt for dem så da trenger jeg ingenting før på mandag. Er ikke den personen som bruker mest mulig penger på mat, jeg prøver å ikke ha ett altfor høyt forbruk på mat og det skal jeg fortsette med på nyåret også for da kan jeg jo spare mye penger så kanskje jeg kan spare til en ferie til sommeren og så har jeg en sønn som skal konfirmeres til våren så da må jo han få noen kroner av sin mor.

 

Nå skal jeg logge meg av og legge meg på sofaen og kose meg å se på tv, regner med at John blund kommer på besøk jeg skal da ønske han hjertelig velkommen for nå er jeg så sliten og trøtt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg