Dagene går jammen fort unna for tiden.

 

 

 

Ja dagene går jammen fort unna for tiden, syntes ikke det er så lenge siden jeg var sur på grunn av snøen og så er det plutselig snart juni. Er vel det fine været vi hadde her på Østlandet helt fram til søndagen som var da begynte det å regne og tordne og lyne noe så inn i gampen og siden har det vært veldig varierende vær, håpe det blir bedre etter hvert for det med lyn og torden er det jeg liker minst ved sommeren sol og gode temperaturer er det jeg liker mest.

 

Har vært på mine faste turer på formiddagen og fram til det begynte å stri regne igjen, på mine turer fant jeg en del tomflasker i dag ble til sammen 73 kroner på en tur på fire timer.

 

 

Det at jeg plukker med meg tomflaskene gjør godt for naturen for der ligger de og forurenser, også godt for lommeboka også.  Folk kaster flasker og bokser på uante plasser  som i elva og langs veien, og det det verste for plast og metall løser seg ikke opp så fort eller disse boksene forsvinner ikke av seg selv de må tas med og pantes for at de skal bli til noe annet det samme med flaskene.

 

 

I går på mandag så var jeg og handlet inn det jeg trengte for en stund, var også på tur før jeg gikk å handlet det var deilig for det var fint og kjølig på morgenen etter tordenværet det regnet litt men det var sånn at  jeg rakk ikke å bli våt av det.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld og en god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

2 kommentarer
  1. Plukker bokser og flasker jeg også. Fatter ikke at folk kaster penger, eller at de vil forurense naturen…
   Ønsker deg ei flott uke! 😊

   1. Ja det er ett godt tiltak vi gjør vi som tar og plukker opp flasker og bokser, jeg fysisk går og leter etter tomgods med pant for å spe på budsjettet mitt også.

    Jeg fatter heller ikke at folk kan kaste penger på den måten eller vil forurense naturen på den måten.

    Uka har til nå vært tålig bra den.

    Ønsker deg en fortsatt fin dag.

    Klem fra meg til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg