Fredag og siste dagen denne måneden, i morgen er det 1 juni.

 

 

 

 

Det har vært en varm og solfylt dag, fant fem flasker i dag ikke så mange får håpe jeg finner flere i morgen tidlig.

 

Denne uken har vært en dyr uke først hos psykolog 1500 kroner kostet det så 600 kroner brukt for å få kontakt med Telia kunde service for har vært uten tv siden tirsdag kveld, fikk tak i dem først i går kveld de har hatt mange som har ringt med samme problem tv boksen tålte ikke torden været enda jeg tok ut strømmen til hele anlegget og inntaket i veggen det som jeg kaller antenne inntaket data ruteren klarte seg men ikke tv boksen får ny til uka.

 

Må ta en tur til psykologen til uka også for jeg har en nabo som driver psykisk terror på meg med sin støyende adferd, slitsomt som det er så får jeg bare holde ut det startes opp  klokken 21.30 og holder på til 01.00 noen ganger lengere.

 

Nå skal jeg inn på youtube og se på gamle korpskonserter som jeg var med å spilte på selv med skole korpset, i går så så jeg fra 17 mai 1985 i Eidsvoll det var ett fint tilbake glimt fra min ungdomstid i skole korpset.

 

Lag dere en kjempefin kveld og en god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

 

 

5 kommentarer
  1. Hei,hvorfor skriver du alltid hvor mye det koster er det for at folk skal vipse deg penger?. begynner å lure det er jo ingen som skriver hvor mye det koster.

  2. ikke bry deg om kommentaren til Hanny!
   Er det ingen som kan stoppe bråket fra naboen, ved å si fra til ham?

   1. Jeg skal ikke bry meg nevneverdig av Hanny sin kommentar.

    Jeg har prøvd å snakke til han, sender en klage til styret i morgen for nå får nok være nok fra min side. Det er ikke så mange som bryr seg de fleste går rundt med head sett på seg inne tror jeg, det er noe jeg ikke har så jeg må høre på det bråket til langt på natt.

    Ønsker deg en god natt og fin morgendag.

    Klem fra meg til deg.

  3. Bare overse den kommentaren, man har da lov å nevne hva det koster og det er ikke tigging. Det er dyrt overalt. Leste et sted om at Telia hadde problem. Men de ordner nok opp vil jeg tro. God været vi hadde er over for denne gang. Deilig så lenge det varte.
   Klem til deg fra meg.

   1. Jeg bryr meg nevneverdig lite om den kommentaren, det har vel seg slik at så fort jeg nevner prisene på ting så er det tigging i andres øyne. Ja alt er blitt svindyrt her i landet. Jeg fikk beskjed at de hadde hatt noen problemer, men det var ikke det samme som jeg hadde og har for jeg har internett det var mellom tv boksen og tv så jeg får en ny boks til tv de driver og retter opp alle feilene. Så synd at god været er over, håper det kommer god vær igjen snart hos dere også.

    Ønsker deg en kjempefin dag.

    Klem fra meg til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg