Siste dagen denne måneden og i morgen er det vår måneden mars.

 

 

 

 

Ja i dag er det den siste dagen i vintermåneden februar, nå ønsker jeg meg vår å bare veier men det skjer vel ikke enda for her er det stort sett blankhålke og rompeføre. Da jeg skulle gå i butikken i dag så erfarte jeg det, gikk på tryne så det smalt slo meg både gul å blå beinet er vondt men ikke verre enn at jeg klarte å halte meg i butikken og jeg klarte å få varene hjem igjen også selv om det var vondt å gå. Smerter hindrer ikke meg for å gå tur for jeg er så vant til å gå rundt med smerter, så det er bare å bite tennene sammen så går jo alt.

 

Jeg var også oppe hos venninnen min en tur hun ringte meg da jeg akkurat var kommet inn fra butikken, det var koselig å ha noen å prate med etter helgen for den har vært utrolig lang denne helgen men det er jeg jo vant til å være alene med andre ord.

 

 

Vi skravlet over en kopp kaffe og en kokosbolle noe som er så koselig, det er også godt for meg men ikke bare det det er godt for henne også. Var også oppe i butikken og handlet for henne så hun fikk i hus det hun trengte.

 

Så gikk turen hjem og jeg ente en tur i knestående på holka, det er jo helt på tryne at kommunen ikke kan strø for oss som er gående det er vist ikke vi som blir satt høyest i byen her. Men dette er en sykkelby og de har ikke strødd gang og sykkelveiene, og da mener jeg at de kan ikke kalles for en sykkelby når de ikke kan strø sykkelveiene dette er min mening i allefall.

 

Ønsker meg vår nå selv om jeg er pollen allergisk, for nå er jeg lei av bare hålke i morgen er det første vårdag ja det er første mars. Kan jo bli noen dager med vinter vær enda men vi nærmer oss lysere og litt varmere dager, ja selv om jeg har det bedre når det er kaldt men nå er det ikke vinter å kaldt selv om det er vinter på kalenderen i allefall ikke her på Østlandet.

 

 

Lag dere en fin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg