Deilig med noen rolige dager.

 

 

 

Har ikke vært ned på baken før nå i dag, jeg har vasket hele leiligheten å vasket opp å i samme slengen så har jeg vasket to maskiner med klærne. Å vært mye ute i dag å det er deilig med mye frisk luft, for å støvsuge å vaske en 36 kvm stor leilighet tar jo ikke hele dagen når det var fjerde gangen jeg gjorde det fra forrige mandag. Så til den som mente at jeg ikke vasket nok som jeg fikk en kommentar på i mitt forrige innlegg, man har jo ikke annet å gjøre i disse dager enn å vaske litt rundt.

 

Så jeg er ikke lat selv om jeg ikke er i jobb noe som jeg ikke har vært siden 2005, det er jo en underliggende sykdom som jeg har slitt med i mange å før jeg ble langtidssykemeldt å etter det uføretrygdet og andre trygde ytelser før den tiden for uføretrygdet har jeg vært i snart et og ett halvt år.

 

Har jo mang en gang høre at jeg er lat for jeg ligger jo bare på sofaen og ser på tv, det kan jeg si er helt feil for jeg er faktisk mer utenfor husets fire vegger men ute på tur i skog å mark så lat kan man ikke si at jeg er hvis jeg selv skal si men andre får jo dømme selv.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg