Det er vel ikke så mange som har savnet meg.

 

 

 

 

Har ikke vært innom for å skrive noe, bare for å lese andres blogg å det har jeg gjort til gangs. Men jeg lusker meg inn for å skrive noen ord om dagene mine, håper ikke noen mener at det jeg skriver er helt feil for det omhandler mitt liv i disse corona tider. Og for å si det sånn så har det vært veldig vanskelig når de har stengt ned alle de tilbudene som vi med psykiske lidelser, det har og er veldig vanskelig for uten dem så blir man veldig isolert og man får håpe at jeg ikke blir en av dem som ikke tørr å være blant andre mennesker etter at vi kommer ut på den andre siden av dette virus regime som vi har nå.

 

Jeg er stygt redd for at når de slipper opp disse tiltakene så eksploderer smitte tilfeller så har vi satt livet på vent for ingenting, men vi får vel bare gjøre det vi får beskjed om med ett smil om munnen.

 

Jeg går da mine turer og ser utrolig dum ut for alle løper jo på andre siden av veien, jeg er vel ikke farlig heller jeg veit at jeg ikke er smittefarlig for min test kom tilbake negativ og det var godt. Men man skal ikke være sikker på om man kan få ett annet svar om to uker da vi skal ta testen en gang til, for jeg er i risiko gruppa så må de passe litt på men dette viruset skremmer ikke meg og blir jeg syk så blir jeg syk man blir som oftest frisk igjen.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg