Koseturen vår er over og jeg sitter og ser på gamle serier.

 

 

Nå er morgenturen unnagjort så nå ligger lille Elvis gutten og slapper av som han pleier, jeg har nå litt tid til og oppdatere bloggen litt så det er gjort også og har på tvn sånn at jeg har litt lyd sånn at det blir litt flyt i innlegget for det trenger jeg er ikke den beste til å oppdatere bloggen på dagtid men nå har jeg bestemt meg for å gjøre det så får en se om man får noen flere lesere.

 

På morgenturen så gikk vi i nærområdet, da vi var kommet halvveis så ringte ei venninne av meg og det var godt for jeg er ikke vant til å prate med så mange om dagen. Så jeg gikk innom henne og tok en kopp kaffe og skravlet litt og det var godt og få snakket med noen så man ikke glemmer hvordan man prater, jeg er jo bare vant til og skrive innlegg på bloggen og da har man jo ikke noen og prate med man bare svarer på de få kommentarene som kommer på bloggen. Så var jeg oppe og handlet for henne og det lille jeg skulle ha selv så slipper jeg og gjøre det senere på dagen.

 

Nå har jeg resten av dagen til meg selv, og da skal jeg slappe av og bare vente til håndball kampen som skal gå på tv i kveldingen på tv2 rundt klokken 18.00. Ellers så skal jeg på en tur til og så skal jeg lage meg middag og spise den, og ligge på sofaen og se på tv.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg