Farmen er årets høsteventyr, startet i går.

 

 

 

For meg så er farmen et program som er ett bilde på et bonde eventyr slik det ble drevet gård på gamle måten, å hvordan de levde og drev gård på den tiden og man får se hvordan  dagens ungdom og alle de som er der det er utrolig mange forskjellige mennesker tar det og ha lite mat og hardt arbeid.  De må også klare seg uten nett og mobiltelefon, de fleste klarer seg helt fint de føler at de har mer tid enn vanlig for de behøver ikke stresse for å rekke alt de skal på kortest mulig tid.

 

Jeg syntes at det er litt vanskelig og si hvem jeg ser på som favoritt til å vinne, det er jo bare episode nr 2 i dag man må jo se litt lenger ut i sesongen. Det er jo en konkurranse men også underholdning som mange kan bli super sure på enkelte som er med, husk at det er ikke sånn de er i virkeligheten for de blir fremstilt på den måten tv2 vil at de skal være. Noen får faktisk beskjed om at de skal være og hva de skal si, så la dem få fred nå som programmet er ferdig innspilt for lenge siden.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

2 kommentarer
   1. Ja Elvis ser også på han ser på når kattene er på skjermen, i kveld så kom jo hunden også da ble han veldig interessert i den han peip og logret i ett sett.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg