Tok med meg de tomflaskene som jeg hadde på kjøkkenet og handlet litt.

 

 

 

 

Ja jeg tok med meg den litt under halve sekken med tomflasker og handlet litt for dem mat for tre dager, det ble 75 kroner for de tomflaskene så det ble til og med penger igjen ja hele 24 kroner igjen kjøpte bare dato varer til halv pris. Man kan spare mye på det å gå i de halvpris kjølene som står i butikken, varene er jo ikke ødelagte selv om de nærmer seg dato holdbarheten og er ikke det etter de har gått ut heller man må jo bruke øya og nesen så merker en jo det.

 

Så på den måten kan man få mye for pengene når du gjør det som en vane og se om de har noe som du vil ha i disse kjøle diskene og kurvene som står rundt omkring, jeg har gjort det som en livsstil og gjøre det når jeg handler så får du mye mat for tre hundre kroner. Kan ikke kjøpe det til full pris for da hadde det blitt bare halvparten, og da hadde en man måttet la være og spise noen dager og det er faktisk ikke sunt heller alle må jo ha i seg tre måltider om dagen minimum spør du meg.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

 

 

2 kommentarer
  1. Kjekt å få litt ekstra for penga..og mye mat blir kasta lenge før det har blitt dårlig, så lurt å sjekke slike halv pris varer.. Fin ny uke til deg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg