Det er godt og bli kvitt en dyr uvane.

 

 

 

 

Ja nå har jeg vært kvitt en dyr uvane i noen måneder, ja det er røyken jeg  snakker om og jeg savner den heller ikke å det er jammen godt å kunne si og mene det.

 

Så har vi noen da som ikke vil tro meg men det er jo deres sak, jeg er den som veit sannheten her har ikke kjøpt en pakke med sig til meg selv siden februar bare til andre.

 

Nå kan det spares utover tro det eller ei for jeg veit sannheten.

 

 

Lag dere en kjempefin ettermiddag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

8 kommentarer
  1. Hurra, nå er du endelig røykfri, og det har du jo vært i noen måneder. Regner med at du ser på EM i fotball. Har sett litt, men skulle ønske at Norge hadde kommet seg med. Men slik gikk det jo ikke. Skal valfarte til byen i dag, og like greit å ta turen mat må man jo ha. Klem til deg fra meg.

   1. Ja hurra nå er jeg helt røykfri og det har jeg vært siden februar, selv om det er noen som tror og sier at jeg ikke er det hva veit dem.

    Ja jeg ser mye på EM fotball er det det har gått i den siste uka, synd at ikke Norge er med men de var ikke gode nok da de spilte kvalifiserings kampene.

    Ønsker deg en kjempefin kveld.

    Klem fra meg til deg.

  2. Så bra jobba!! Det krever litt viljestyrke å slutte med godt innarbeidede vaner, og det å slutte med nikotin er vel en av de vanskeligste. Jeg har selv sluttet med røyk 2 ganger i mitt voksne liv, og jeg kommer aldri til å starte på nytt med det.

   Men jeg har også vært avhengig av nesespray i over 30 år! Og nå har jeg klart å slutte med den også, jeg er så glad!!

   Lag deg en finfin dag, Aud Marit!

   1. Jeg har flere ganger prøvd å slutte med røyken de forrige gangene gikk det ikke var vel ikke sta nok, nå gikk det veldig greit sluttet i februar og har ikke tatt noen siden.

    Ønsker deg en kjempefin kveld.

    Klem fra meg til deg.

   1. Nja det er ganske greit kunne ha vært bedre, det har vært mye den siste uka har vært noe som heter Agenda her en teknologi uke. Da var jeg mye ute mest for å samle tomgods, og det ble det en del av. På fredag hadde jeg samvær med minstemann, det var en fin og koselig dag glemte at det som gjør dagene svarte og grå.

    Ønsker deg en kjempefin kveld.

    Klem fra meg til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg