Gratulere med dagen Norge, litt om dagen til nå.

 

 

Startet dagen som vanlig med knekkebrød og kaffe mer ble det ikke på meg, skal snart  gå ned på sykehuset og høre litt på korpsmusikk og starte 17 mai og skal ikke gjøre så mye mer enn det.

 

Kos dere med dagen med kaffe, kaker og is og pølser, ta en ekstra for meg for jeg skal ikke ha noen av delene for det har jeg ikke råd til.

 

Lag dere en kjempefin 17 mai.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

10 kommentarer
  1. trist å ha det slik,men du skrev en gang at du ble ferdig ned lån i begynnelsen på 22?hva skjer?har ikke noe med det,men er jo litt rart?

   1. Ble ferdig med gammel gjeld midten av 22 ikke ferdig med noe lån sånn er det bare, så det er ikke noe rart med det men det er mange som syntes det er rart at jeg har lite å rutte med men slik er det. Ble mange uforutsette utgifter mht arm bruddet og så videre.

  2. lån eller gjeld,du burde jo få det bedre når det er betalt,flere ganger gjennom årene har du skrevet det skal bli bedre,ja,klart det tærer på økonomien med behandlinger,mente ikke å blande meg, tove

   1. Ja det er lov og være optimist på egne vegner noen ganger i allefall til det motsatte er bevist, og så gå på tryne med ett smell økonomisk flere ganger.

    Klem fra meg til deg.

  3. Har utrolig lite midler selv, men har hatt en flott 17. mai hjemme. Ikke utenfor døra nå i 8 år på grunn av alvorlig sykdom, men jeg finner absolutt glede i tilvætelden min. Lagde meg en utrolig god omelett, med egg til noen få kroner, tørkede urter i glass i skape, og ostebiter kjøpt på tilbud som er delt opp i frysen. Loff til 10 kroner som varer til 4 måltider – fryst ned og tint i noen sekunder, og lett ristet. Har hatt et kongemåltid – det finnes ikke begrensninger på gode og billige måltider, som man har stor glede av 😊 Man må se mulighetene, og ikke tenke på hva andre gjør, eller inntar på 17. mai eller andre dager. Det vi leser i aviser og diverse, er et fåtall av hvordan andre har det, og feirer. Det er jo det som selger. Har aldri selv noen sinne synes andre har det bedre enn jeg – det er jo helt opp til meg. Sykdom kan man jo ikke styre, men jeg gjør det ytterste for å kose meg med de midlene jeg har, og være glad og tilfreds. Hvordan andre har det, er meg knekkende likegyldig, og har ingenting med mitt liv å gjøre. Det finnes masse god mat, til en rimelig penge. Kun fantasien setter begrensninger. Vet også veldig mange som ser på 17. mai toget på nrk ‘- selv har jeg ikke hatt sjans til å høre korpsmusikk live på 15 år, men jeg har heldigvis tv, og oppfinnsomhet ang. rimelig og god matlaging, og ikke minst kose meg så godt jeg kan i eget liv. Det er bare oss selv som kan gjøre det beste ut av livet vårt – det er det ingen andre som kan for oss. Lykke til 😊

   1. Huff da det høres ikke særlig greit ut, er godt du ser positivt på livet slik det er blitt. Ja du sier noe der med fantasi og god matlaging til billig penge, der er ikke jeg flink på noen måte så der må jeg bli bedre. Jeg så og hørte korpsmusikk både live og på NRK, så ja jeg koste meg hva mat angår så spiste jeg potetmos.

    Ønsker deg en fin ettermiddag og kveld.

    Klem fra meg til deg.

  4. Har vært fattig i unge år, hvor jeg måtte jobbe hver torsdag etter skolen, hver eneste lørdag året gjennom og alle ferier. Rett og slett for å få tilfredstillende matinntak, og ikke slitt og hullete klær på kroppen. Har i ettertid opparbet meg langt bedre økonimi, inntil ting hendte, og jeg ble alvotlig syk. Joda, hadde forsikring, men så er det jo andre faktorer her. Er jeg bitter over hva livet har bydd meg? Overhodet ikke. Her må jeg hele tiden se én vei – fremover, selv om sykdom har et visst perspektiv for min del.

   1. Har levd i fattigdom mer eller mindre hele livet, jobbe fikk jeg ikke lov av min mor før jeg ble 16-17 år. Se framover gjør jeg hele tiden, kronisk sykdom setter en stopper på mye som å kunne jobbe for eksempel.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg