Dette er kommet helsefarlig storfekjøtt til Sverige.

 

 

 

Storfe kjøtt fra syke dyr i polen er kommet til Sverige, Finland og Ungarn dette kjøttet er rett og slett helsefarlig, så da er det vel ikke så lurt og kjøpe storfe kjøtt i disse landene.

Jeg er glad for at jeg ikke kjøper kjøtt i det hele tatt i noen av disse landene, for jeg har ikke vært utenlands på ti eller er det femten år siden sist jeg har vært i noen av disse landene.

Men dere som er i fra noen av disse landene vær så snill og hold dere unna polsk storfe kjøtt, så dere ikke blir alvorlig syke for det blir resultatet for dere som spiser dette kjøttet og det er ikke ønskelig er det vel.

Jeg ble så uvel når jeg så bilder av dyr som faktisk ikke klarte og gå inn til slakteriet selv de måtte slepes og dras i, de kom ikke til slakteriet før etter at dyrlegen hadde reist hjem. Dette kom på nyhetene på tv2 i kveld, skremmende at de har lov og få dyr inn til slakting etter at dyrlegen har reist for dagen. Godt at dette ikke er lov her i Norge her har vi mye strengere regler for slakt av dyr, og at vi har en mye strengere regler innen mat produksjon.

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

VI BLOGGES FOLKENS!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg