I dag så har det vært mye å gjøre.

 

 

 

 

Jeg startet dagen med en kaffekopp og en røyk etter å ha blitt vekket av et leven fra naboen to timer før jeg hadde tenkt og stå opp, og så leste jeg noen blogger noe som gjør dagen for min del. Så bar det ned i vaskekjelleren for å sette på to vaskemaskiner, så gikk jeg og den lille karen på bilde en liten morgentur i -17 så det ble ikke noen lang tur for det brå nektet han på og være med og det syntes jeg var godt også. Etter denne turen så var jeg hos legen med utrolig vondt i ørene og halsen, og det viste seg at jeg hadde halsbetennelse igjen og ørebetennelse noe som ikke finnes godt i det heletatt. Og nå begynner jeg og bli drittlei av halsbetennelse for det gjør så utrolig vondt, det med ørene er jo like vondt så i kveld er det helt forferdelig vondt men det får man bare ta med seg.

 

Har også gjort litt husarbeid i dag som å vaske opp, har også støvsugd og vasket hele leiligheten min den er ikke stor rundt 36kvm så det er jo ikke store jobben men når du er syk så var det mer enn nok jobb for min del. Var også nede i vaskekjelleren og byttet fra vaskemaskin til tørketrommel, etter en time så var jeg og hentet klærne og brettet dem sammen og la det i skuffer og skap.

 

Nå sitter jeg og ser på tv reprise på huskestue, det programmet syntes jeg er moro og se på men det er vel ikke alle som syntes det. Skal snart ordne meg en nuddelsuppe, og så sitter jeg og venter på farmen kjendis som begynner klokken 20.00 på tv2 skal også se på bloggerne på tv2-livsstil klokken 21.30 i kveld. Grunnen til at jeg skal lage meg en nuddelsuppe er at jeg trenger noe annet å spise enn knekkebrød, og da blir det varm kveldsmat og så er det utrolig godt syntes jeg godt og billig.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

VI BLOGGES FOLKENS!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg