Hva sa du?

 

 

 

Jeg satt og hørte eller overhørte noen som satt og pratet sammen, den ene sa til de andre at tenk deg at en blogger bare kan taste ned noe dritt og ta noen bilder så tjener de flere tusener av kroner. Det er faktisk ikke så enkelt det ligger mye arbeid bak bloggene til de som tjener mye penger på bloggen sin, de må jo tilfredsstille sine sponsorer og samarbeides partnere og de har tidsfrister kan heller ikke ta seg ferie for da taper de penger.

 

Og da sa jeg til meg selv hva sa du? De burde prøve selv og se om de hadde klart det toppbloggerne i Norge har oppnådd, tro meg de hadde nok gitt opp før de hadde klart og tjene ei krone. Alle tror det bare er og kaste seg inn i bloggverdenen og tjene seg rik på det over natten, sånn er det faktisk ikke det er veldig vanskelig og oppnå det som for eksempel Sophie Elise har oppnådd på bloggen sin det skjer ikke over natten. Du må skaffe seg samarbeids partnere og sponsorer, ha noen innlegg som slår an og så må du ut og promotere bloggen din så dette er ikke noe du får til over natten.

 

Så tenk dere om før dere sier at det og blogge ikke er en jobb, for det er det faktisk og det er en lang og vanskelig prosess og få det til og bli et levebrød det er ikke bare og skrive et innlegg og ta noen bilder. Du må faktisk få deg en fast leser skare og så må du holde på dem med at hvert eneste innlegg du skriver hver dag slik at du holder på dem og at de gidder og lese bloggen din hver dag ut og hver dag inn. Så ikke si at blogging ikke er en jobb for det er det.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

2 kommentarer
  1. Kjempebra innlegg 🙂

   Du har så rett, så rett. De som er toppbloggere har jo jobbet frem en privat bedrift, og de skal selge et produkt som er seg selv og bloggene for å få sponsorinntekter. Mange av dem har brukt mange år på å komme dit de er i dag. En ting er sikkert. De har ikke kommet gratis til dit de er kommet.

   Om det er fortjent eller ikke er en annen diskusjon men det avhenger av interessene til leserne.

   Ønsker deg og Elvis en kjempefin lørdagskveld <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

   1. Nei de har ikke fått til dette og der de står i dag gratis det er ikke kommet bare og skrive noe og sette inn et bilde eller tre.

    Ønsker deg og dine en god lørdagskveld.

    Klem fra meg og Elvis gutten til deg og dine.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg