Håper jeg får det bedre snart for nå går det over stokk og stein.

 

 

 

Ja det går virkelig over stokk og stein både på det fysiske og det psykiske plan, smertene i armen håper jeg at jeg kan få noen svar på i morgen det går jo utover psyken å ha konstante smerter.  Det blir ikke bedre når mann hele tiden har det trangt økonomisk heller, det siste er jeg veldig vant til så det behøver ingen å tenke på heller, for det må jeg jo klare selv som alle andre gjør.

 

Men så over på dagen i dag da var jeg på tur i regnvær men det var deilig for det er ett tydelig  tegn på at våren er kommet, og ett annet tegn på det er at natt til søndag så skal klokken stilles en time fram.  Og da går vi tydelig mot lysere tider og mer varme etter hvert, det blir deilig for oss som er dritt lei vinter og snø.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

4 kommentarer
   1. Ja det er min store drøm også at vinteren slipper taket men det kan jo enda bli mer vintervær selv om vi er mange som ikke vil eller ønsker det.

    Ønsker deg en kjempefin dag.

    Klem fra meg til deg.

  1. håper du får avklaring i dag med armen,er jo fryktelig å gå slik,pluss andre ting du sliter med,du begynte på et aktivitetssenter (het sikkert ikke det)har du slutta?viktig å se litt mennesker å få en prat,men dette vet du jo,surt og grått her i dag,men alt spirer i hage,,ha en fin dag,klem fra meg

   1. Det ble en avklaring og alt er som det skal etter operasjonen, så nå er det bare å jobbe med armen sånn at den kan bli så god som den kan bli. Jeg begynte på mestringssenteret men det er og var ikke som jeg ble forklart, følte som jeg begynte i barnehagen eller på småskolen med å bli holdt utenfor som den gangen så jeg sluttet der.

    Her regner det også i dag som i går og snø og is.

    Dagen har vært fin til nå.

    Ønsker deg en kjempefin dag.

    Klem fra meg til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg