Sommeren er her i noen dager.

 

 

 

Ja da var sommeren her igjen vi hadde sommertemperaturer i april mai og litt i juni, og i dag var det litt for varmt for meg og lille Elvis syntes også det var litt for varmt. Kan jo si det når det var 27 til 28 varmegrader i skyggen noe det var mesteparten av dagen skyet varmt vær. Da er det deilig og avkjøle seg i elva for min del og fontenene i byen for vesle Elvis glemte å ta bilde av ham da han svømte i fontenen, skal prøve og rekke det vis han gjør det i morgen på morgenturen vår.

 

Ellers så har vi gått turer rundt omkring, ble ikke mange lange turer det ble mange korte for selv og ikke bli syk for det er det lett for å bli når det er for varmt. Det er mye en må huske på det er å passe på og få i seg nok væske med andre ord drikke nok, det er det mange som er dårlige til og det kan de få svi for ved at de blir dehydrerte. Så husk og drikk mye vann og skal du ut med en hund husk og ha med vann til den også, det samme gjelder små barn de er ikke så flinke til å regulere det med væskebalansen.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

2 kommentarer
  1. Vi har også hatt noen dager med sol og varme, og det er kjemepgodt. De fleste av oss Trøndere er nærmest blåfrosne etter en nokså hustrig sommer.

   I morgen er det meldt 28 grader. Regner med kattene ligger som noen slakt når det blir så varmt.

   Viktig å huske på som du skriver å drikke ja.

   Ønsker deg og Elvisgutten en kjemepfin tirsdagskveld <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

   1. Det var godt og høre at dere har fint vær der oppe i Trondheim, jeg veit at dere har hatt det kaldt og vått noen uker. Ja kattene har det vel heller ikke så altfor deilig når det blir for varmt, de trenger også vann stående framme hele tiden.

    Ønsker dere en kjempe fin tirsdagskveld.

    Klem fra meg og Elvis til deg og dine.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg