Ny måned og nye muligheter.

 

 

 

Velkommen november det er den første vinter måneden, så nå venter jeg på vinter og snø så da er det vel bare å smøre seg med tålmodighet å bare vente.

 

Gleder meg til det blir litt kaldere for jeg er ett vinter menneske, så det får en gjøre med å sitte å kose seg med bloggen og å lese andres blogg. Her regner det ikke akkurat nå men det varer nok ikke lenge før det starter, skulle egentlig ha startet dagen litt før enn det ble i dag men hva gjør vel et? Jeg mister ingenting ved å sove litt lenger, det er jo søndag å da er det ikke så veldig mye som skjer.

 

Skal vel ut å gå en tur i dag også, blir ingen tur til gravlunden for det sier kroppen at det er for langt å gå. En får tenne lys og minnes de en skal hjemme, sånn er det bare noen ganger at planene går i vasken. Men kan en ikke gå ut en annen dag å tenne lys på graven, behøver det å være den dagen som alle andre skal gjøre det jeg mener nei.

 

Får se om det blir en tur opp til venninnen min hun ringte og lurte på om jeg ville ha kaffe, så har jeg noen å prate med i dag også å det er  jo koselig.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg