Noen ganger er det vanskelig.

 

 

 

Noen ganger er det vanskelig å skrive det en tenker der og da, men jeg skal prøve på det nå kan jo hende det blir litt rotete. Det får dere ta som det er for det er ett evig rot i hodet mitt akkurat nå, Jeg satt i stolen min foran tv`en og kjente det var noe rart under armen som irriterer noe innmari og det viser seg at det er en kul under armen. Så jeg ble litt skremt av det er det noen vits i å dra til legen bare for det, og så kom jeg på at det kan jo være så mangt dette her så det er kanskje lurt. Så tenkte jeg det kan jo vente det kan jo hende den er borte i morgen, er den ikke det så får jeg høre med legen via telefon for det er vel det de helst ønsker. Eller er det noe vits i for legen kan jo ikke undersøke dette via telefonen, så det er vel bare å vente til denne coronaen har blitt borte hvis den noen gang blir det. Jo sånn rundt mars i 2021 så er den vel borte, så det er nok noe lenge og vente hvis den ikke er borte i morgen for tenk om det er noe som skulle vært fjernet eller behandlet ikke veit jeg, kan jo ikke vite hva dette er kan jo være kreft eller helt ufarlig ikke veit jeg men er det det første så må den jo gjøres noe med fortest mulig.

 

Så en får sitte og engste seg fram til imorgen eller lenger, håper den er blitt borte til i morgen så slipper jeg å ringe legen min for det syntes jeg er litt vanskelig for hvis hun har mye å gjøre så er det ikke alltid man kommer igjennom hos henne og da er det ikke mye moro å gå til henne.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

4 kommentarer
   1. Jeg skal prøve å ringe dit i dag, men det er ikke så enkelt å få time for jeg har prøvd mange ganger. Sist så måtte jeg gå til legevakta.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg