Nå er det helg igjen.

 

 

 

Slik så himmelen Ut i kveld også men bilde ble tatt nyttårsaften, i dag så har jeg ikke gjort så veldig mye jeg har slappet av og sett på sport på tv. Jo jeg var jo ute på morgentur med lille Elvis gutten min noe jeg gjør hver dag for å komme i gang med dagen, var også innom ei venninne av meg og drakk kaffe og snakka skitt. Var også oppe i butikken for henne sånn at hun fikk handlet inn det hun skulle for helgen.

 

Nå gleder jeg meg til mandag og det blir en helt normal uke igjen for nå har det vært mye røde dager, det har faktisk vært en hard jul for meg for jeg har vært utrolig alene og følt på det at dette er en vanskelig høytid alle skriver om at de har vært i selskaper med venner og familie. Og her sitter jeg mo alene og føler at jeg er bare i veien så det er like greit at jeg bare sitter hjemme og skriver blogg for da er jeg ikke i veien for andre, jo jeg opptok jo plass både på topplista og på forsiden av blogg.no men hva gjør det det er bare moro og se hvor høyt man kan komme seg opp på topplista.

 

I kveld så skal jeg se på idrettsgallaen og se hvem som får hvilke priser, og så er det godkveld Norge med Dorthe Skappel som jeg har tenkt å se på.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg