Hva er det som skjer?

 

 

Jeg lurer på hva som skjer i samfunnet da barn helt ned i ti års alderen ikke ønsker og være med på badestranden, for da må de faktisk kle av seg og gå i badedrakter og bikinier også guttene for de er flau over kroppene sine. De ser jo ikke ut som sine forbilder på internett, det er noe jeg syntes er utrolig vondt og høre jeg hørte dette på nyhetene at barn helt ned i 10 år hadde ringt til røde kors telefonen og fortalte at de så på seg selv som mislykket og for tykke derfor grudde de seg til å være med på stranda. De syntes det var vanskelig og slanke seg, de ville se ut som sine forbilder på blogger og instagram. Det er noe jeg syntes er helt feil barn ned i den alderen skal leke og ha det moro ikke være med på dette kroppspress sirkuset, ja det er et sirkus vær glad i deg selv som du er for dere skal vokse opp og bli sunne og fornuftige ungdommer.

 

Bruk sommeren til og skape nye venner og lek og ha det moro, og skap deg gode minner og ikke heng deg opp i hva andre legger ut på forskjellige sosiale medier.

 

Og vi som driver i sosiale medier må tenke over ett par ganger før dere legger ut bilder av deres kropper sånn at vi ikke setter griller i hodene på barn som følger oss for de er så lett påvirkelige og tror at de kan bli som dere eller som er så syltynne eller herrer med store muskler.

 

Alle mennesker er forskjellige og det er en del av mangfoldet, verden hadde vært kjedelig om alle skulle være like.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

2 kommentarer
   1. Ja det er det, skal jo ikke være slik at barn skal grue seg for å dra på stranden. Bare for at de ikke har samme fasong som sine forbilder vi er jo alle forskjellige og det er jo det som skaper mangfold etter min mening. Noen er tykke og noen er tynne noen er høye og noen er lave slik er det jo bare.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg