Hurra vi vant bronse i EM, og litt annet men ingen skal ta fra meg gleden av å blogge.

 

 

 

 

I kveld så vant håndball gutta våres bronsen i EM, det var faktisk deres første medalje i EM og de er da med på VM neste år. De slipper å kvalifisere seg med mange kvalifiseringskamper og få problemer med å komme med, så det er veldig god at de klarte å ta seg til bronse.

 

Og som jeg skrev før i dag så hadde jeg fått en kommentar og den har jeg ikke godtatt men den  har sittet og kvernet veldig lenge i tankene mine, så bestemte jeg meg for å bytte disse bildene som denne personen mente var så veldig stygge. Det innlegget finner du her: https://audmarit.blogg.no/fikk-beskjed-at-jeg-matte-bytte-noen-bilder-pa-bloggen-min.html

Nå skal jeg sette meg til å se på tv jeg skal se på resten av hver gang vi møtes, så er det Skavlan og dit kommer foreldrene til Ari Behn som skal fortelle om tiden før og etter hans selvmord den 25.12 2019 som satte selvmord på kartet som jeg pleier og si sånn er det bare når en kjent person går til det skrittet og gjøre en slik ting. Men når alt er mørkt så er det faktisk ikke enkelt å se noen annen utvei selv om alle sier at det er en vei som er bedre, men når det er så mange som går til det motsatte veien  så jeg vil bare si at når det er på det mørkeste og du har det så vondt så forsøk g få hjelp eller bare noen og prate med for det finnes noen som vil hjelpe deg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg