Har vært hos psykologen.

 

 

 

Da jeg ringte  til psykologen for å avbestille timen så spurte han om hvorfor, jeg sa som sant var at jeg ikke hadde råd til å komme til han i dag. Han sa da at jeg bare skulle komme for jeg skulle få en faktura, for det var ikke min skyld at jeg fikk for kort tid på å få spart opp det jeg trengte fikk jo timen i går kveld.

 

Det var godt å få snakket med psykologen og det var godt å komme i gang med bearbeiding av veldig mye, skal ditt igjen rett over påske det er kjempe godt for nå har det opparbeidet seg mange vanskelige ting som jeg ikke klarer å si til meg selv engang.

 

Så nå veit dere at det ordnet seg til det beste.

 

Fikk fullstendig angst da jeg kom hjem så jeg gråt i en halvtime uten stans, blir jo helt tom og utkjørt etter å måtte snakke om det vanskeligste i livet til ett fullstendig nytt menneske. Det er jo mange ting jeg ikke skriver om på bloggen for det det er altfor privat.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

8 kommentarer
  1. Så bra at du fikk timen og faktura. Tydelig at du trenger slike timer håper du får god hjelp til å nøste opp i saker og ting og få “hull på byllen”. Naturlig å bli helt tom etter slike timer men etterhvert så gjør det godt skal du se. Ha en fortsatt hod kveld.

   1. Ja det var godt å komme i gang, psykologen var enkel å prate med så jeg håper at jeg kommer meg igjennom det i den andre enden.

    Jeg pleier å si til andre at man må ta av toppen på egget for å få spist det, det er litt slik med mennesker også en må åpne opp for å begynne å nøste opp igjen og komme sterkere ut i den andre enden kan ta lang tid men det får det bare gjøre.

    Ja man blir fullstendig tom, men det blir vel bedre etter hvert får en håpe.

    Ønsker deg en kjempefin kveld.

    Klem fra meg til deg.

  2. Flott at du gikk dit! Det er godt å prate med en person som kan dette og er profesjonell. Gått mange ganger til en psykolog jeg. Det har gjort meg godt! God klem….

   1. Jeg gikk dit da han sa at jeg bare kunne komme for jeg kunne ikke noe for at jeg ikke hadde penger til timen, for dette var en avbestillingstime som jeg fikk i går kveld.

    Det var ett år jeg gikk til psykolog annenhver uke, før jeg ble lagt inn på DPS.

    Ønsker deg en riktig god kveld.

    Klem fra meg til deg.

  3. Så bra for deg at du kunne gå til timen🙂 veldig godt å ha en profesjonell å snakke med, håper virkelig at det vil hjelpe deg. Selv fikk jeg god hjelp av psykiatrisk sykepleier.

   Likte godt det du skrev om å ta toppen av egget, det var ei god sammenligning👍

   Ønsker deg ei riktig god helg, klem til deg 🙂

   1. Ja det var veldig godt å få en som veit hvordan en skal nøste opp, men det var veldig slitsomt blir vel lettere etter hvert.

    Ja den lærte jeg av min mormor, å nå har jeg sett at det er en virkelig god sammenligning.

    Ønsker deg en riktig god dag og helg.

    Klem fra meg til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg