God morgen alle sammen.

 

 

God morgen alle sammen eller skal man si formiddag, for meg er det morgen men det er vel mange som sto opp lenge før meg for jeg var oppe klokken 10.00. Så det er ikke så mye jeg har fått gjort enn å spise frokost og lest noen blogger som jeg pleier, har ingen planer for dagen den tar jeg som den kommer.

 

Jeg pleier ikke å planlegge noen ting om dagen for ingenting av det jeg planlegger blir aldri sånn som jeg planlegger, så det gidder jeg ikke mer gjorde det mye før og ble så skuffa når jeg ikke hadde fått gjort alt som var planlagt så hva er vitsen med det tenkte jeg da. Har jo ingenting å planlegge mer enn det jeg gjør på søndager for da planlegger jeg ukens handletur, og det er det eneste høydepunktet jeg har i livet så tenke seg til at det som egentlig er det kjedeligste jeg veit om har blitt et høydepunkt i livet.

 

Jo jeg har jo en ting jeg gjør hver dag og det er å gå en liten tur, men det er ikke så mye til plan der det er jo bare å ta på seg yttertøy og ett par sko og gå så ser jeg hvor jeg ender og så er det og gå hjem igjen. Sånn er mitt liv blitt og sånn kommer det alltid til å være, jeg skal ikke klage så lenge jeg klarer å kle på meg selv og gå for egen maskin. Dagen blir til ettersom tiden går så det er ikke før i kveldingen jeg veit hvordan den ble.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg