Gjør meg klar til dagen

 

 

 

Ja i dag så er det en grå og fin dag regner ikke akkurat nå men det kommer nok noen regnbyger i dag det gjør faktisk ingenting, er godt med noen regntunge dager nå for det har vært så varmt at det var ikke til å holde ut. Regn er godt både for naturen og oss også for varmen kan virkelig være plagsom til tider, skal ikke klage så mye mer om været nå for da blir dere ratt sure på meg men det var faktisk godt og få temperaturer under 20 grader for en gangs skyld så var det sagt fra min side.

 

Naturen trengte virkelig disse regnbygene som har vært i natt og kommer utover dagen, jeg skal iallefall ut å gå meg en god tur nå sånn at jeg får ut litt dumme tanker og beveget meg sånn at jeg får i gang kroppen min for den har ikke vært god i natt og fram til nå men det gjør meg ingenting for jeg er vant til å ha smerter og være stiv som en pinne. skal ikke klage mer om det akkurat nå for nå er det en ny dag som man skal ta som den er og ikke la det gå utover andre.

 

For jeg lever jo med disse smertene hver dag og kommer til å måtte leve med dem resten av livet, har hatt det slik siden jeg var 18- 19 år så jeg har jo blitt vant til det og veit ikke hvordan det er å ikke ha smerter.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg