Dette går til helvete.

 

 

 

 

Ja dette går rett til helvete får jo ikke tak i forvalteren min har sikkert ferie, så her må en leve på luft og den kjærligheten jeg ikke har.

 

Skal vist klare meg med ingenting fram til mandag men det får bare gå bra det, har jo vært vant til det nesten hele livet. Men det skal vel ikke være slik men sånn er det bare blitt. Jeg gir rett og slett faen nå så får en se hva som skjer, er vel ingen som vil meg godt lenger så slik kommer mitt liv til å fortsette til det ikke er mer igjen av meg. Ikke spør meg om hvorfor det er blitt slik for jeg kan bare si at det er ikke blitt opplært til hvordan håndtere penger, når jeg var yngre så lærte jeg av min mor at det var jo bare å spørre andre om en håndsrekning men slik er det ikke så lett å gjøre. Så det skal jeg ikke heller for da er det noen som ser svart og blir forbannet for at jeg gjør det, er ikke enkelt å ha for mye penger og de som ikke har prøvd å ha for lite av det vet ikke hvordan det er å leve med for lite av dem.

 

Penger er roten til alt vondt, man får ikke kjøpt seg lykke iallefall ikke når man ikke har råd til det.

 

 

Dette er mega vanskelig for meg og skrive akkurat dette som jeg skal skrive nå, men jeg skal prøve uansett så får en se om det er noen som vil hjelpe meg eller ikke. Hvis du vil hjelpe meg så kan du vippse til 98310949, hvis ikke så la det være er jo ingen tvang er jo bare dumme meg som har et lite rop om hjelp.

 

Sliter med å tørre og trykke publiser på dette innlegget, for jeg veit at nå bryter helvete løs.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg