Dagen i dag i korte trekk.

 

 

 

Startet dagen som jeg pleier med å lese blogger, og spise frokost å drikke kaffe og ikke så mye annet enn det. Jo da jeg så på ski skyting på tv så nå kan man vel si at vinteren er i gang når vinter sporten starter på tv.

 

Så bar det ut på morgentur i delvis regn og sludd om hverandre, turen ble fin uansett og det er det fine med og gå tur at man er ute i friluft og kose seg med det en ser ute og kommer seg ut å bevege seg. For det å komme seg ut i friskluft, det er sunt for både kropp å skjel sånn er det bare i alle fall for min del.

 

På morgenturen så gikk jeg innom ei venninne av meg, ja det er henne som jeg pleier og stikke innom og prate med og drikke kaffe og handle for. Koselig og ha sånne venner som man kan gå innom og skravle litt, godt for både henne og meg er det godt og koselig.

 

Da jeg kom hjem igjen så tok jeg og laget meg litt mat spiste den og la meg på sofaen, satte på tv og koste meg men så skjedde det som pleier å skje jeg sovnet som vanlig men som jeg pleier og si er at den som sover synder ikke og det stemmer jo alltid.

 

Så var det middagstid og det ble potetbåter og det var det, hadde ikke lyst på noe annet.

 

Så kom kvelden og da var det skal vi danse finalen som Aleksander Hetland som vant, han var en av mine favoritter på herresiden så det var bra fy så jevnt det var mellom parene før seer stemmene kom inn.

 

Nå er det faktisk snart på tide og finne senga her i gården så jeg sier god natt til dere alle sammen som leser dette innlegget.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg