Dagen i dag har vært fin.

 

 

 

Dagen i dag har faktisk vært fin å jeg har brukt den godt, selv om været har vært så som så med sludd, snø og regn om hverandre. Godt å ta på seg skoene for egen maskin og komme seg ut på tur, selv om det var sørpe og vått. Men det var noe jeg dreit i for det var godt å komme seg ut på tur, var ikke i byen i dag bare tuslet rundt i terrenget å det var faktisk deilig. Da jeg var på tur hjem så ringte venninnen min og lurte på om jeg hadde lyst på kaffe og hvetekake også kalt julekake, det sa jeg ikke nei til for jeg var både kaffe tørst og sulten etter tre timer på tur. Vi skravla og spiste drakk kaffe, jeg gikk også opp og handlet litt til henne og to ting til meg selv også kylling file som jeg skal ha på nyttårsaften tror jeg for nå har jeg alt jeg trenger så jeg skal ikke handle noe til meg selv før over nyttår.

 

Nå sitter jeg å ser på nyheter for det har jeg ikke fått med meg i dag, så også på den Danske serien sykepleieskolen den har jeg sett alle episodene den skal gå på tirsdager etter 21 nyhetene framover.

 

Etterhvert så skal jeg finne senga mi og lese litt i en bok jeg fikk til jul av en av mine lesere til jul, den er faktisk veldig fin den heter adventsgaven.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg