Dagen i dag ble veldig fin.

 

 

 

Etter at jeg kom i rute å skjønt at det var fredag i dag så har dagen gått slag i slag, vært på tur opp til venninnen min og skravlet om alt og ingenting. Det er godt å ha en slik person jeg kan snakke med som skjønner meg, hun har prøvd seg også når det gjelder det mentale så hun har jo noen metoder som jeg har prøvd nå i noen måneder og funnet mye hjelp i det. Jeg har kommet til ett litt bedre sted mentalt akkurat nå, men det er ikke mye som skal til for at det kan gå gale veien igjen.

 

Så gikk jeg meg en lang tur i dag også, en ting må jeg bare lære meg å ta bilder på min tur for det er jeg veldig flink til å glemme. Det får bli neste steg i denne bloggverdenen, sånn at jeg får noen flere nye bilder til bloggen det får jeg ta etter hvert.

 

Men når jeg er ute på tur så har jeg nok med å se på alt som skjer på min vei, sist jeg prøvde å få et fint bilde til bloggen så holdt jeg på å falle ned en skrent på over 250 meter ned til trygg jord så det skremte meg litt. Så når jeg skal ta noen bilder så må jeg være på bakkeplan, og utenfor fare for å ødelegge seg for alltid.

 

Nå skal jeg avslutte for nå skal jeg se på tv.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg