Da er formen oppe og går igjen.

 

 

 

Nå er formen fin igjen i det minste, men tankene løper løpsk i en dårlig retning håper det bedrer seg snart også. Ellers så har dagen vært kjempe fin og det er jo bra, har vært ett forferdelig vær her i dag, har jo blitt drypp våt hver gang vi har vært ute og gått tur. Er det ikke vinter nå nei man skulle tro at det er vår eller høst, typisk været til å tro det så det er vinter på kalenderen men ikke været som sier det.

 

Nå kan snøen og vinteren bare legge seg i dvale og ikke komme denne vinteren, for nå er jeg drit lei snø og så regn og hålke føre. Dette er jo det første tegnet på at vi heretter få ha grønne vintere og det blir det nok hvis vi fortsetter og ha så store utslipp og klima endringer som vi er med på og gjøre selv. For mye av det som skjer med klimaet og miljøet er menneske skapt, sånn er det bare med den saken nå får vi ta skjeen i en annen hånd og gjøre noe nå.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

2 kommentarer
   1. Ja det er kjemp godt og kjenne at man nå er den som jeg pleier, nå er det bare og jobbe med de tunge tankene så de blir lettere og bære med seg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg