Dagen i dag.

 

 

 

Ja da er det på tide med en liten oppdatering i tekst og en video fra min YOUTUBE kanal, den får dere se og høre hva vi har gjort i dag og hva vi gjør i kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

2 kommentarer
  1. Å, så fin Elvis er. Helt utrolig at han er så gammel som han er. Han er sprek for alderen.
   Gleder meg til finalen i Skal vi danse i kveld. Håper Einar vinner. 🙂 Han er ikke bare en god danser, men en skikkelig blidfis i tillegg. Og det er tydelig at han danser med hjertet. Og fytti grisen så myk og sprek han har blitt etter å ha vært med på programmet! Hatten av for ham! 🙂
   Jan Gunnar er også veldig flink. Så jeg blir ikke sur om han vinner.
   Jeg vet at du heiet på Sophie Elise. Sorry, jeg kan ikke utstå den jenta. Hun er så falsk i mine øyne, og er et veldig dårlig forbilde. Hun ble flink til å danse da, det skal hun ha. 🙂 Men vi har jo forskjellige meninger, og det er godt at vi ikke har de samme synspunktene på visse ting her i livet.
   Ha en riktig god lørdagskveld, både du og Elvis. 🙂

  2. Line: Ja han Elvis er en godgutt han sprek ja, jeg pleier og si at han er den sprekeste 90 åringen jeg har med meg på tur.

   Jeg også gleder meg til finalen i Skal vi danse. Jeg håper også at Einar vinner. Han er jo alltid like blid sprek ja det skal jeg hilse å si at han har blitt.

   Ja jeg heiet på henne, men hun kan jo være litt mye spill på følelsene hennes for å få både stemmer på skal vi danse, og lesere i blogg sammenheng men hun har jo mye bra og komme med også.
   Vi skal ha en kjempe fin finalelørdag, håper du og dine får en fin lørdagskveld også.

   Klem fra meg og Elvis gutten.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg