17.06.2018 En liten oppdatering av dagen.

 

Ja nå skal jeg prøve og få skrevet et innlegg, jeg har ikke vært helt heldig i dag for hver gang jeg prøver å få skrevet og postet så er nettet borte. Det er noe som er utrolig frustrerene å miste nett hver gang men nå prøver jeg igjen.

 

Nå skal jeg gi dere en oppdatering av dagen i dag, vi har hatt utrolig dårlig vær med regn og torden noe som jeg er utrolig redd for. Det er ikke bare meg her i huset som er redd for det været.

 

 

Dagen i dag startet med en morgentur med en stor omveg for vi gikk opp til min mor så hun fikk utløp for sine tanker og følelser, ikke bare må høre på sykdoms prat som det ofte er på slike steder som hun bor på nå. Det er også mye sladder på sykehjem blant de ansatte og pasienter, og hun fikk også kommet seg en tur ut mellom regnbygene.

 

Så gikk vi hjem for å se på fotball vm noe jeg syntes er gøy, selv om Norge ikke er med. Island, Sverige og Danmark er jo med så da får en heie på dem, jeg syntes det var gøy å høre hva datteren til min fetter som mente at fotball var barne tv for voksne breiale voksne menn og noen damer.

 

 

 

Og mellom kampene så la jeg og denne lille karen oss på sofaen og gjett hva som skjedde, ja jeg sovnet og våknet to timer etterpå så det var bare og gå ettermiddagsturen vår. Deilig med en middagsvil når man sover dårlig om natten.

 

Nå får jeg avslutte her så jeg ikke kjeder noen med for lange innlegg.

 

VI BLOGGES….

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg