På tide med en oppdatering.

 

Hei på dere alle jeg har slitt veldig de siste ukene med depresjon og angst og det har jeg ikke villet belaste dere med, for da hadde det blitt veldig mye surmuling hvis jeg også skulle skylle alle mine bekymringer på dere lesere.

 

 

Hadde en litt bedre dag både i går og i dag men så kom jeg til å tenke på at det er fredag og da er det helg igjen og fri dager er noe jeg har nok av så jeg merker jo ikke forskjell uansett, det har jo akkurat vært påske og mange helligdager på rad og så var det fire virkedager og så er det den forferdelige helgen igjen.

 

 

Og grunnet påsken så er det blitt veldig tomt i både kjøleskap, brødskuffen og matskapet så jeg gleder meg rett og slett til mandag for da får jeg fylt opp både kjøleskap og matskap for jeg får inn penger på mandager men med påske så fikk jeg ingenting på mandag på 2 påskedag så har det gått to uker siden jeg fikk noen som helst.

 

Så nå har jeg levd på en ukeshandel i to uker men det har jo gått sånn passe bra,de siste ordene jeg har skrevet her får nok mange til å se rødt for de vil se dette som tigging men det er det faktisk ikke det er bare realiteten i mitt liv at slik er det bare.

 

Liker dere ikke dette og se at andre ikke har et liv som er et glansbilde så får dere bare hute dere ut fra dette innlegget, men for å si det på en annen måte så har dere ikke gått glip av noenting av det jeg skrev om for nå skal jeg avslutte dette innlegget med og ønske dere alle en riktig GOD HELG og velkommen tilbake .

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg