03.12. 2019.

 

 

 

I dag så er det 50 år siden jeg kom til verden for å si det sånn så på denne dagen på denne tiden i skrivende stund så var jeg fem timer gammel, jeg kom til verden litt tidlig men det er jo ikke noe farlig jeg var jo det de kalte velskapt bortsett fra at jeg hadde en arm som så helt svart ut og de ville fjerne den. Det var ikke noe farlig jeg hadde ett stort fødselsmerke som strekker seg utover hele venstre arm som er rød bestandig og det er når den blir kald da blir den blå, men det var jo ikke noe farlig så min mormor som jobbet på føden den gangen sa at dere får ikke ta armen på mitt barnebarn hun har jo akkurat tatt tak i fingeren og klemte seg fast.

 

De hørte på henne og lot den være det er jeg jo glad for i dag, men det har ikke alltid vært noe gøy i oppveksten så var det ikke noe jeg husker med glede for det var jo roten til mye mobbing.  Nå er den ikke til noe hinder for ett godt liv man lærer jo og leve med en slik arm som har en annen farge enn resten av kroppen, kan jo ikke se på det som ett hinder.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

8 kommentarer
      1. Tusen takk jeg skal feire dagen min stille og rolig. Jeg leser din blogg hver eneste dag du skriver veldig god, jeg har også linket til din blogg i to anledninger for jeg koser meg med og lese bloggen din.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg