Været har ikke fått bestemt seg, men det har jeg.

 

 

 

Det har vært et rart vær de siste to dagene, i går var det kuldegrader og snødde som bare det. Så kom mild været utpå kvelden i går så det regnet i hele natt, regnet også i hele dag å det ble glatt som bare rakkeren  gikk på tryne en gang å da fikk nesa gjennomgå men det gikk nok bra er ikke brukket for jeg har brukket nesa noen ganger før så det kjenner jeg igjen.

 

Men nå har det blitt kaldere igjen så det sludder akkurat nå, så jeg lurte en stund på om været har fått influensa temp opp og ned slik man har det da man har influensa.

 

Nå sitter jeg og glor på flimrekassa eller på godt Norsk heter tv, må jo snart få med seg noen nyheter men det er vel bare korona opp og korona ned og er det litt igjen så er det faktisk korona det også. Nei nå er det vel bare snakk om vaksinene som er kommet, og at det er noen som har prøvd å forfalske den å selge den dyrt til godtroende mennesker som det også blir gjort med andre medisiner bare for å tjene noen ekstra kroner det er vel det som får folk til å forfalske noe som folk må ha eller trenger.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg